Even voorstellen

Welkom bij Gumbleton’s English Tea Room!
Heeft u al eens een echte Engelse High Tea meegemaakt?
Als u dat genoegen nog nooit heeft gesmaakt, dan heeft u heel wat gemist.
Maar gelukkig kunt u uw leven nog verbeteren door dat alsnog te ondergaan.
We schrijven hier met opzet “ondergaan”, want een echte high tea is iets dat over je heen komt.
U moet zich voorstellen een ruimte die in typisch Engelse stijl is ingericht, waar u en uw gezelschap zich welkom voelen en verwend worden met allerlei zelf gebakken lekkernijen.
Een high tea bestaat doorgaans uit een viertal gangen: hartige hapjes, sandwiches, een scone met clotted cream, een zoetschotel en natuurlijk thee in vele smaken (of natuurlijk koffie als u dat liever hebt).
De diverse gangen kunnen meer of minder uitgebreid zijn.
Met een uitgebreide high tea bent u wel een uur of drie bezig en zal er van uw avondmaaltijd niet veel meer terecht komen! Ongetwijfeld zult u na deze uiteenzetting zin krijgen in een vakantie in Engeland, alleen al om zo’n high tea mee te maken.
Helaas kunnen we uw reis naar Engeland niet voor u verzorgen. Maar naar Engeland afreizen voor een high tea is ook niet noodzakelijk.
U kunt bij wijze van spreken bij u om de hoek terecht en wel bij ons, Gumbleton’s English Tea Room.
U vindt ons aan de Grote Noord 14 in Hoorn, vlakbij de Rode Steen en tegenover de Koepelkerk.
Zodra u bij Gumbleton’s Tea Room binnenstapt voelt u direct de informele, ontspannen Engelse sfeer.
Een gelegenheid waar een gast zich echt gast voelt.
U kunt hier kiezen uit 35 soorten thee vanuit alle windstreken, want behalve de echte Engelse thee is er onder andere ook thee uit China, Indonesië, India, Japan, Afrika en Marokko.
Op uw zoektocht door onze menukaart zult u zich nog meer in Engeland wanen.
U vindt er gerechten die u ook zult aantreffen in bijna elke tearoom in Engeland: vanaf een kopje thee of koffie met een zoetschotel, via een hartige lunch, tot een uitgebreide High Tea.
De gerechten van onze high tea zijn op basis van de originele Engelse recepten, zoals de scones met clotted cream en jam die een omweg waard zijn, én bijna alles is huisgebakken natuurlijk!
Velen van onze gasten zien we dan ook regelmatig terug, een teken dat hetgeen we bieden in de smaak valt.
Een extra bewijs hiervoor vormen de complimenten van Engelse toeristen, die ons prijzen voor de smaak en kwaliteit van onze typisch Engelse gerechten.
Op een mooie zomerse dag kunt u heerlijk relaxen op ons terras, van waaruit u een prachtig uitzicht hebt over de Grote Noord en de Rode Steen.
O ja, mocht u denken dat dit alles niet voor u is weggelegd, omdat u een voedselallergie (glutenvrij, suikervrij, lactosevrij, e.d.) heeft, laat die gedachte dan maar heel snel varen.
Als u ons dat enkele dagen voor uw bezoek doorgeeft, zijn we er zeker van dat we ook voor u smakelijke schotels kunnen samenstellen.
Ook met andere wensen (vegetarisch, geen vis, e.d.) kan rekening worden gehouden, mits we tijdig vooraf even gewaarschuwd worden.
Mogen we zeggen: “Tot ziens”? Want we hopen u natuurlijk in de komende tijd bij ons te kunnen verwelkomen.